Зареждане...

За нас

За Фирмата


Виста АВТ АД е компания, която работи на българския пазар от 01.08.2008 г. и се занимава с дистрибуция на бъзрооборотни стоки.


Мисия и Цели


Виста АВТ има амбицията да стане една от водещите търговски и дистрибуционни компании на висококачествени потребителски стоки в България. Нашата задача е да увеличим продажбите и печалбите на нашите доставчици, както и да постигнем разумна възвръщаемост на инвестициите за нашите акционери.

Фирмената ни стратегия се състои от следните елементи:

- Привличане и ефективно обслужване на водещи производители на бързооборотни стоки, благодарение на отличните ни познания за състоянието и функцинирането на българския пазар.

- Допринасяне за успеха на нашите клиенти- търговци на едро и дребно, опериращи на българския пазар.

- Посрещане на нуждите на нашите служители, като създаваме отлична организация и условия за работа.


Структура

Централният офис и логистичен център на компанията се намират в град София. С цел доброто обслужване на нашите клиенти сме изградили още пет регионални търговски офиси и логистични бази в страната- в Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и Плевен.
Управлението на дейността по продажбите се извършва със съвременна интегрирана информационна система. За достигане на стоките до нашите клиенти се грижи екип от професионалисти — мениджърски екип, търговски представители, спедитори, оператори, мърчандайзери и други.


Продуктово портфолио


Основните продуктови категории, с които работим са:

- Продукти за устна хигиена

- Продукти за лична хигиена

- Продукти за почистване на дома

- Пакетирани хранителни продукти.


Компаниите, с които си сътрудничим са с дългогодишен опит и лидери в своята област. Марките, които дистрибутираме са: Colgate, Palmolive, o.b, Johnson’s baby, Ajax, Frosch, Emsal, Erdal, Listerine, Neutrogena, Perfex, Carefree, Cleanic, BIC, Lays и други.