Зареждане...

За нас

За Фирмата

От 1 август 2008 г., Виста АВТ АД активно оперира на българския пазар като водещ дистрибутор на бързооборотни стоки. Нашата компания предоставя висококачествени продукти и услуги, които отговарят на нуждите на клиентите ни.

Мисия и Цели

Виста АВТ се стреми да бъде една от водещите търговски и дистрибуционни компании за висококачествени потребителски стоки в България. Нашата задача е да увеличим продажбите и печалбите на нашите доставчици, както и да постигнем разумна възвръщаемост на инвестициите на нашите акционери.

Фирмената ни стратегия включва:

Активно привличане и ефективно обслужване на водещи производители на бързооборотни стоки, благодарение на нашата дълбока експертиза в състоянието и динамиката на българския пазар.

Подпомагане на успеха на нашите клиенти - както търговци на едро, така и на дребно, които оперират на българския пазар.

Задоволяване на нуждите на нашите служители, като създаваме стимулираща организационна среда и подобрени условия за работа.

Структура

Нашата компания разполага с централен офис и логистичен център в София, подкрепени от пет регионални търговски офиса и логистични бази в страната - в Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и Плевен, за да осигурим най-доброто обслужване на клиентите ни.

Управлението на продажбите се извършва чрез съвременна интегрирана информационна система. За доставката на стоките до нашите клиенти се грижи екип от професионалисти, включващ мениджърски екип, търговски представители, спедитори, оператори, мърчандайзери и други специалисти.

Продуктово портфолио

Нашият бизнес обхваща основни продуктови категории:

Продукти за устна хигиена - Colgate & elmex, Listerine

Продукти за лична хигиена - Palmolive, Johnson, Neutrogena, Cleanic, Carefree, O.b. & Selpak

Продукти за почистване на дома - Ajax

Пакетирани хранителни продукти - Lay''s, Ruffles, Ferrero, Raffaello, Kinder, TicTak, Tsatsakis, Gullon