Представяне на Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™

Като част от своя ангажимент да работи за бъдеще без кариеси, Colgate© създаде революционната паста за зъби за защита от кариес Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™. Повече от 8 години научни изследвания, с участието на над 14 000 души, доведоха до разработването на революционен продукт, който представлява решителна крачка в една нова посока по отношение на грижата за устната кухина.

Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™ е първата и единствена паста за зъби за защита от кариеси с технологията Sugar Acid Neutraliser™, която не се ограничава до предпазващото действие на флуорид – тя директно атакува и неутрализира захарните киселини в плаката, причина № 1 за появата на кариес.
 
Защитната сила на Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™ в сравнение с обикновените флуоридни пасти за зъби е доказана в две знакови двугодишни клинични проучвания. овата паста за зъби с Sugar Acid Neutraliser™ доказано осигурява четири пъти по-добра реминерализация и намаляване на появата на нови кариеси с 20% в сравнение с обикновена флуоридна паста за зъби. Това означава, че революционната технология в тази нова паста за зъби за защита от кариес може да спре увреждането на зъбите в ранен етап и дори да доведе до подобрение.
 
 
Как действа?
Формулата на Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™ стига до същинската причина за увреждането на зъбите и предпазва зъбния емайл, като неутрализира вредните захарни киселини, които образуващите плака бактерии произвеждат от захарите. Традиционните пасти за зъби на флуоридна основа се ограничават до третирането на симптомите чрез укрепване на зъбите, но не атакуват причината.
Освен това Colgate© Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™ реминерализира зъбите в ранен етап на увреждане, като спира и обръща процеса благодарение на своята патентована технология.
 
 
Бележка за издателите:
За повече информация, моля свържете се с пресофиса на Colgate-Palmolive: colgate.palmolive@cohnwolfe.com tel. 020 7331 5445. Колгейт-Палмолив България; Svetlana_Baeva@colpal.com; тел:02/9154956