Зареждане...

Продукти

През 23-годишния си творчески път, изпълнен с познания и предизвикателства, днес Tsatsakis​ е модерна и успешна компания, която се отнася с най-голямо уважение към своето наследство. С много страст и любов към изкуството на печенето, семейният бизнес на Tsatsakis започва през 1998 г. в Гърция, на остров Крит, предлагайки на потребителите истински посланик на средиземноморската диета- критския сухар.

Качество и отдаденост на традицията - това са ключовите съставки на нашата собствена мая за всеки продукт, който предлагаме. Традиция, която предава ценностите на нашите критски баби и дядовци и отговаря на нуждата ни да създаваме рецепти с чисти съставки.

Опирайки се на дългогодишно ноу-хау, ние непрекъснато експериментираме и се усъвършенстваме. Намираме специални вкусове, които могат да бъдат хармонично съчетани с особеностите на критската гастрономия и да доближат удоволствието до здравословното хранене. Винаги сме посветени на нуждиte на нашите потребители.

Предлагаме широка гама от продукти като сухари, пръчици, крутони, критски бисквити и др., които предлагат уникално пътешествие из вкусовете и ароматите на Крит и Средиземноморието.