Зареждане...

Продукти

BACK TO BALANCE Micellar water 250 ml

Закупи

БАЛАНСИРАЙ И ПОЧИСТИ КОЖАТА СИ ЗА НАЙ-КОМФОРТНОТО УСЕЩАНЕ, БЕЗ ИЗСУШАВАНЕ!

Мицеларната ни вода е с висока толерантност към младата кожа и със съответното за възрастта рН. Почиства в дълбочина, стяга порите и ограничава производството на себум. Формулата с пробитици и пребиотици е подходяща за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната и помага на добрите бактерии в борбата срещу възпаления и несъвършенства. Почувствай кожата си заредена с енергия и засияй с красив равномерен тен!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

ЕКСТРАКТ ОТ ПЕРУАНСКА ГЪБА FOMES OFFICINALIS: почиства кожата без да я изсушава, свива порите и ограничава производството на себум.

ПЕПТИДИ: от зеленчуков фермент (Leuconostoc kimchii), които поддържат биологичното разнообразие от бактерии и се борят с несъвършенствата.

LACTOBACILLUS FERMENT: елиминира развитието на патогенни бактерии.

ПРЕБИОТИЦИ: нежни захари и фибри, които изграждат дермална бариера и подхранват полезните бактерии върху кожата. Всички активни съставки са клинично тествани.

ЧИСТА ФОРМУЛА:98% ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД. КЛИНИЧНО ТЕСТВАНИ.

- Без консерванти

- Без парабени

- Без алкохол

- Без сулфати

- Без парфюми

КАК ДА Я ИЗПОЛЗВАШ: Почиствай лицето с Back to balance Мицеларна вода два пъти дневно: сутрин и вечер, преди нанасяне на основния продукт за лице и без предварително измиване. Така ще предотвратиш развитието на патогенните бактерии, стимулирани от високото рН на водата.