Зареждане...

Продукти

Upfield е глобален лидер в производството на храни на растителна основа, който е в челните редици на положителната промяна за хората и планетата чрез утвърдените си мощни марки и инвестициите си в най-съвременни изследвания в областта на храните. Ние сме пазарни лидери в четирите си основни категории - растителни масла и спредове, кремове, течности и сирена - и сме двигател на промяната както за хората, така и за планетата, като предлагаме вкусна и питателна храна, която е по-добра за нашето здраве и за нашата среда.

Обслужваме 90 държави по света и имаме над 100 учени, които работят в новия научен център за храни Upfield в сърцето на европейската "Силиконова долина на храните". Те работят за въвеждане на иновации, обновяване и освежаване на нашето портфолио от продукти, като използват естествени съставки и прости, опростени рецепти. Шестте ни емблематични марки Power - Flora, Becel + ProActiv, Rama, Country Crock, BlueBand и Violife, както и местните бижута, са в сърцето на семействата, кухните и общностите по целия свят.

Ние сме многокатегорийни и многоканални, като разпространяваме продуктите си сред партньори на дребно и професионалисти по целия свят.